قرار ملاقات با یک مشاور
فاطمه سادات زاهدي
فاطمه سادات زاهدي
تربیت فرزند
تحصیلات: کارشناسی ارشد
محمدرضا ایزدپور
محمدرضا ایزدپور
خانواده , افسردگی و اختلالات فردی , خواستگاری و زوجین
تحصیلات: دکتری
داوود محمدی
داوود محمدی
خانواده , خواستگاری و زوجین
تحصیلات: کارشناسی ارشد
مرضیه حیدری
مرضیه حیدری
اعتقادی
تحصیلات: دکتری
مشاوره آنلاین
در مشاوره آنلاین شما می‌توانید باتوجه به موضوع مورد نظر، از بین مشاورین،مشاور مورد نظر خود را انتخاب کرده و در تاریخ و ساعت رزور شده از طریق درگاه ارتباطی به صورت مجازی،مشاوره خود را به‌صورتی امن و مطمئن انجام دهید. دقت داشته باشید که در سامانه مشاوره برای آقایان فقط مشاورین آقا و برای خانم ها فقط مشاورین خانم قابل مشاهده می باشد . در انتخاب مشاور ، موضوع مشاوره و زمان مشاوره دقت لازم را داشته باشید زیرا پس از رزرو و پرداخت هزینه امکان تغییر وجود ندارد. برای پیگیری مشاوره رزرو شده میتوانید از طریق پروفایل خود ، قسمت مشاوره های من، روند انجام مشاوره خود را جویا باشید. در صورت بروز هرگونه مشکل احتمالی میتوانید در قسمت پشتیبانی اقدام به ثبت تیکت کنید و مشکلتان را پیگیری کنید.
مشاوره آفلاین
در مشاوره آفلاین شما می‌توانید باتوجه به موضوع مورد نظر، از بین مشاورین،مشاور مورد نظر خود را انتخاب کرده و مشکل خود را در قالب پیام متنی حدالمقدور کوتاه و کامل،از طریق صفحه چتی که برای شما با مشاور ارائه میشود فرستاده و مشاور در اولین فرصت پاسخ پیام شما را خواهد داد؛ممکن است در یک مشاوره آفلاین بین مخاطب و مشاور چند پیام فرستاده شود و این مسئله هزینه اضافه ندارد. دقت داشته باشید که در سامانه مشاوره برای آقایان فقط مشاورین آقا و برای خانم ها فقط مشاورین خانم قابل مشاهده می باشد . در انتخاب مشاور و موضوع مشاوره دقت لازم را داشته باشید زیرا پس از رزرو و پرداخت هزینه امکان تغییر وجود ندارد. برای پیگیری مشاوره رزرو شده میتوانید از طریق پروفایل خود ، قسمت مشاوره های من، روند انجام مشاوره خود را جویا باشید. در صورت بروز هرگونه مشکل احتمالی میتوانید در قسمت پشتیبانی اقدام به ثبت تیکت کنید و مشکلتان را پیگیری کنید.
سوالات عمومی
در قسمت سوالات عمومی شما میتوانید در هر موضوعی که سوال دینی برایتان پیش آمده خلاصه وار سوالتان را مطرح کنید تا توسط متخصصین هر بخش برسی و پاسخ داده شود و سوال و پاسخ برای شخص ارسال کننده و سایر مخاطبین به نمایش گذاشته شود تا عموم مخاطبین بتوانند از این سوال و جواب استفاده کنند.این بخش رایگان بوده و شامل هزینه نمیشود.خواهشمندیم قبل از پرسیدن سوالتان توجه داشته باشید که سوالات تکراری ،کاملا شخصی ، خارج از عرف و... نباشد.
آداب و سنن (فقه اصول)
حق الناس
سلام. آیا می توان لپ کودک را هرچند او دوست نداشته باشد ، بوسید ؟(سوژه ی من یه پسر حدودا ۶ ساله) اگر حق الناس است از پدر باید حلالیت گرفت یا خود کودک؟
پاسخ مشاور
سلام علیکم پدر و بچه را باید راضی کنید. عرفی به حساب می آید. خود آزار بچه هم آن مقدار که آزارش به حساب بیاید ملاک است. عرفا به این که بوسیدید و گریه کرد نمی گویند آزار رساندید.اگر بچه بدش بیاید من هم می دانم و باز هم ببوسم این را هم برای خود بچه هدیه بگیرید و هم پدرش را راضی کنید.
اخلاقی
حضرت زهرا (سلام الله علیها)
محبت به ائمه (علیهم السلام)
سلام و خسته نباشید خدمت شما من یکبار برای حاجتی به حضرت زهرا سلام الله علیها متوسل شدم اما حاجتم براورده نشد.و خیلی خیلی ناراحت شدم. از اون به بعد یه جورایی ارتباطم با حضرت کم رنگ شده،و هر وقت میخوام به ایشون متوسل شم یاد اون روز میفتم که حاجت نگرفتم. با اینکه کاملا به این واقفم که «عَسَی أنْ تَکْرَهُوا شَیئاً وَ هُوَ خَیْرٌ لَکُم ....» خیلی موقع هاهم شده مستقیم از خود خدا خواستم یا به ائمه متوسل شدم و حاجت نگرفتم.اما ارتباطم به هیچ وجه باهاشون قطع نشد و دلسرد نشدم اما احساس میکنم واقعا شیطان باعث این جدایی هست.لطفا راه حلی برای برقراری دوباره ارتباط قلبی با حضرت پیشنهاد کنید
پاسخ مشاور
سلام علیکم توسل و نماز استغاثه به حضرت زهرا س بخوانید و برخی اعمال عبادی را هدیه به ایشان کنید. این هم باید توجه کنیم که اگر حاجتی را که می خواهیم نمی دهند قطعا چیز بهتری به ما داده می شود. هیچ درخواستی از اهل بیت نیست که پاسخ داده نشود و اعتناد نکنند. عمدتا این طور مسائل به خاطر کمبود معرفت و شناخت نسبت به اهل بیت است. علما و قلبا اگر تقویت بکنیم این طور بحث ها فراهم نمی شود.
اخلاقی
حق الناس
وقتی صحبت های شما رو در مورد حق الناس گوش میدادم،ادم به این نتیجه میرسه که زندگی کردن تو این دنیا طوری که بخوای حقی به گردنت نباشه کار خیلی سختیه،برداشتم اینه که باید یه گوشه بشینی و تعامل با کسی نداشته باشی،تا حقی به گردنت نیاد،آدم دچار یه نوع وسواس میشه،مثلا یه معلم بالاخره ممکنه دیر برسه و حقی به گردنش بیاد،یا یادم میاد تصادف کرده بودم و برای حلالیت گرفتن خیییلی اذیت شدم.قصد توجیحه کار رو ندارم،اما میخوام بگم گاهی اوقات این دقت های زیاد در مسائل دینی که لازم هم هست باشه،زندگی مومن رو خیلی سخت میکنه.و یه جوری دچار افسردگی میشه. چکار باید کرد؟
پاسخ مشاور
سلام علیکم در مورد گناه هرچقدر انسان وسواس داشته باشد خوب است و ناراحتی هم از اینکه گناهی از دست ما در رفته اشکالی ندارد، به شرط اینکه محل نفوذ شیطان قرار نگیرد؛ به نحوی که فقط برای ما درگیری ذهنی بیاورد و عملاً آن طاعت و معصیت به حاشیه رود و دیگر اصلاً بحث طاعت خدا و فرار از معصیت نباشد و فقط یک دغدغه ذهنی الکی برای ما ایجاد کند که از کارهای دیگر دور شویم. این اگر باشد وسواس ذهنی است و باید به خدای متعال پناه برد از شر شیاطین. اگر کسی دچار آن شد سوره‌‌های ناس و فلق را زیاد بخوانید، تا ان‌شاءالله این اثر شیطان دفع شود.
مشاهده همه سوالات