رهبر معظم انقلاب میفرمایند:
"ما مسلمانها بر روی شخصیت پیغمبر اکرم اگر تمرکز کنیم، دقت کنیم، بخواهیم درس بگیریم، برای دین و دنیای ما کافی است."
الگو طلبی یک نیاز فطری بشر است، ذات بشر این است که انسان میخواهد پا جای پای دیگری بگذارد به طوریکه شخصیت انسانها را الگوها تعیین میکنند.
برخیها الگوی در زندگی شخصی انسان هستند. بعضیها در زندگی سیاسی الگو هستند و افراد تحلیل سیاسی و رفتار سیاسی او را قبول دارند. برخی در زندگی خانوادگی الگو هستند، برخی در زندگی اجتماعی الگو هستند. گاهی برخی افراد در یک صفت الگو هستند، مثلاً در شجاعت الگو هستند، در بخشندگی الگو هستند، خداوند متعال به صورت مطلق در آیه ۲۱ سوره احزاب فرمود پیامبر اکرم اسوه نیکو در تمام زمینهها است. در گفتار، کردار و...
علامه طباطبایی با الهام از آیه «لَقَد کانَ لَکُم فی رَسولِ اللهِ أُسوَةٌ حَسَنَةٌ؛ همانا در رسول خدا (ص) اسوه ای نیکو برای شما است» کوشید کلیاتی از اخلاق، سیر و سلوک، رفتار پیامبر اکرم(ص) و آنچه «سنّت پیامبر» نامیده میشود، به بیان آورد.
کتاب سنن النبی، کتابی درباره آداب و سنت پیامبر اکرم (ص) است و شامل ملحقاتی در خصوص شمایل آن حضرت است که به گفته خود علامه طباطبایی این بخش به جهت تبرک افزوده شده و نیز بدین سبب که به خلق و خوی آن حضرت در خلال این مطالب اشاراتی رفته است.
به رنگ محمد(ص) مروری است بر کتاب سنن النبی علامه طباطبایی با هدف:
* ایجاد تشابه به رسول الله در رفتار و گفتار برای
* اتصال و تعلق به این ساحت مقدس
* مؤدب شدن به اخلاق اسلامی با الگو قرار دادن اسوه حسنه
اگر به دنبال:
* آشنایی با سیره نبی اکرم برای کاربرد عملی در زندگی
* قدم نهادن در راه محبوب خدا شدن
هستید این دوره به شما پیشنهاد میشود."
نفرات برتر