آشنایی با مزاج های چهارگانه

جلسه هشتم_تفاوت مناطق

توضیحات
* ایران از حیث مکانی دارای منطقه معتدل است
* چهار نکته اساسی در باب مزاج شناسی:
۱_ سن
۲_ فصل
۳_ زمان
۴_ مکان
* غذاهای گرم مناسب افراد مناطق کوهستانی است
* مناطق کوهستانی و خشک استقامت انسان را افزایش میدهد
* افراد سودایی که در مناطق سرد و خشک زندگی می کنند دارای تعصب بالایی هستند
* افراد مناطق جنگلی مزاج گرم و تر دارند
* افرادی که در مناطق کویری زندگی می کنند مزاج گرم و خشک دارند
*علت ساختن خانه های چوبی در شمال کشور چیست؟
* سلامت جسم مقدمه سلامت روح است
* استفاده از غذای مرطوب و سرد در مناطق کویری بسیار توصیه می شود
* مزاج ها در رفتار انسان تاثیر بسیار زیادی دارد

جلسه اول- آشنایی اجمالی با مزاج‌شناسی
(رایگان)

۷ : ۲۸

جلسه دوم- نحوه شکل‌گیری مزاج در انسان

۲۱ : ۲۶

جلسه سوم - شناخت علائم مزاج جبلی

۳۰ : ۳۱

جلسه چهارم- راه‌های شناخت مزاج جبلی

۳۱ : ۲۳

جلسه پنجم- مزاج سن

۱۴ : ۲۶

جلسه ششم- مزاج فصل‌ها

۱۱ : ۲۴

جلسه هفتم_تدابیر فصل‌ها

۱۳ : ۲۹

جلسه هشتم_تفاوت مناطق

۲۱ : ۲۴

جلسه نهم_سودا

۳۴ : ۲۵

جلسه دهم_بلغم

۵۶ : ۲۵

جلسه یازدهم_مزاج جبلی

۵۵ : ۲۴

جلسه دوازدهم_دم

۱۲ : ۲۱

جلسه سیزدهم_صفرا

۲۴ : ۲۸

جلسه چهاردهم_صفرا | بخش دوم

۵۵ : ۲۷

جلسه پانزدهم_صفرا | بخش سوم

۳۹ : ۲۶

جلسه شانزدهم_مباحث مهم مزاج شناسی

۲۰ : ۲۴