آداب تغذیه

آداب تغذیه

* نگاه اسلام به تغذیه چیست؟

* ادب در تغذیه چه معنایی دارد؟

* چه آدابی برای خوردن و نوشیدن بیان شده است؟

 

نیاز انسان به غذا، مهمترین و حیاتی ترین نیاز روزمره اوست که از تولد تا مرگ وی را همراهی می کند و حتی انبیا و اولیاء الهی نیز از این قاعده مستثنی نیستند.

از این رو قریب به دویست و پنجاه آیه قرآنی و دهها روایت معصومین علیهم السلام در مورد غذا و تغذیه وارد شده است. همچنین نامگذاری پنجمین سوره قرآن به مائده (سفره غذایی) از صفات خداوند، رزاق و معطم بودن، سوگند خداوند به غذا (والتین والزیتون)، درخواست مائده آسمانی توسط حضرت عیسی علیه السلام و درخواست غذا توسط حضرت موسی علیه السلام هر کدام مهر تاییدی بر اهمیت غذا و تغذیه می باشند.

دوره "آداب تغذیه" مهم‌ترین نکات خوردن و آشامیدن را از منظر قرآن و روایات معصومین علیهم السلام بیان می‌کند.

 

* مزایای شرکت در دوره

_آشنایی با آداب و احکام خوردن و آشامیدن در اسلام

_بهره‌گیری از آموزه‌های اسلامی در زمینه تغذیه

 

* این دوره برای چه کسانی مناسب است؟

سلامتی روح، تابع سلامتی تن است و سلامتی تن تابع غذا و تغذیه سالم پس سلامتی روح، تابع غذا و تغذیه سالم می باشد.

لذا دوره پیش‌رو به کسانی که در پی تامین سلامت روح و تن هستند پیشنهاد می‌شود‌.

 

* درباره استاد:

استاد میرزایی در رشته مهندسی برق گرایش کنترل تحصیل کرده و به سبب علاقه به علوم و معارف اسلامی هم‌زمان با تحصیل در دانشگاه از جلسات اساتیدی همچون استاد نخاولی و حوزه دانشگاهیان بهره برده‌اند.

پس از اتمام دانشگاه وارد حوزه علمیه شده و هم‌اکنون در مدرسه عالی نواب مشهد مشغول به تحصیل هستند.

اساتید ایشان استاد نخاولی، استاد نظافت و.... بوده‌اند.

ایشان از سال ۱۳۸۳ با موسسه راه حق در زمینه فرهنگی و تشکیلاتی همکاری داشته و هم‌اکنون عضو هیئت مدیره این موسسه هستند.

اطلاعات

استاد میرزایی

استاد میرزایی

استاد میرزایی
۲۶ : ۳۳ : ۳
ساعت
۲۹۸
دانشجو
۱۴
جلسه
( نفر۱ )
میزان پیشرفت دوره:
۱۰۰%
اشتراک گذاری:
کلید واژه:
احکام

نفرات برتر

avatar
عزیزی
( ۲۰۳ ۰ )
avatar
...راضیه باق
( ۵۲ ۰ )
...فرحناز حی
( ۴۳ ۰ )
زهره محمدی
( ۳۶ ۰ )
avatar
زهرا زارعی
( ۳۵ ۰ )

جلسه اول_ادب در خوراک

۳۹ : ۷

جلسه دوم_حرام ها

۷ : ۱۳

جلسه سوم_حلال ها

۳۰ : ۱۶

جلسه چهارم_ماهی

۳۲ : ۸

جلسه پنجم_حق الماره

۲ : ۱۴

جلسه ششم_تفاوت مسلمان و غیر مسلمان

۲۱ : ۱۷

جلسه هفتم_آداب سفره

۷ : ۱۷

جلسه هشتم_خوردنی‌های حرام

۳۴ : ۱۶

جلسه نهم_آداب و احکام ظروف غذاخوری

۱۴ : ۱۰

جلسه دهم_انگیزه خوردن طعام

۲۴ : ۱۲

جلسه یازدهم_آداب خوردن

۵۱ : ۱۹

جلسه دوازدهم_مستحبات خوردن

۵۲ : ۱۶

جلسه سیزدهم_آداب نوشیدن آب

۲۷ : ۱۹

جلسه چهاردهم_آداب مهمانی

۴۶ : ۲۳

دوره های مرتبط