در زندگی دنیا اگر روزی، انسان به میهمانی، دعوت شود، دعوت شدگان با توجه به مقام و موقعیت صاحب خانه و میزبان و با درنظر داشتن میهمانان دیگر، خود را برای شرکت در میهمانی، آماده میکنند، اگر صاحب خانه و میزبان، شخصیت معتبر اجتماعی داشته باشد، میهمانان با وقار، هیئت و هیبت خاصی، وارد مجلس شده و در طول جلسه و جریان میهمانی نیز باتوجه به شخصیت میزبان و بزرگان دیگری که در جلسه حضور دارند، در نشست و برخاست، غذا خوردن و صحبت کردن، دقت به خرج میدهند تا با حرکات اضافی، صحبتهای بی مورد و... مضحکه دیگران قرار نگیرند.
ویژگی «میهمانی خدا» در مجمومه ویژگیها و برکات ماه مبارک رمضان از جایگاه و اهمیت بیشتری برخوردار است.
میزبان و دعوتکننده به این ضیافت، خداوند متعال است؛ در این میهمانی بنده ناچیز و مخلوق ضعیف، بر سر سفره خدای بزرگ و آفریدگار توانا نشسته است.
در دوره پیشرو فواید مادی و معنوی روزهداری و توصیه هایی درخصوص بهرهمندی کامل از فضایل این ماه بیان شده تا در پرتوی رعایت این آداب صلاحیت و شایستگی ورود به میهمانی خدا را کسب کنیم و آثار و برکات فراوان این ماه شامل حالمان شود.
در مجموعه "درس عشق" میآموزیم:
پاداش کسی که با زبان روزه از دنیا برود چیست؟
اثرات مادی و معنوی روزه داری کدام است؟
در ماه رمضان،چگونه دعا کنیم و از خداوند چه چیزی طلب کنیم؟
افضل اوقات ماه رمضان کدام وقت است؟
چه کنیم تا شب قدر برایمان بهتر از هزار شب باشد؟
در لحظات پایانی این ماه چه کار کنیم؟
*مخاطبین دوره:
میهمانان و سفره نشینان رمضان الکریم
*مدرس دوره:
حجت الاسلام حیدرعلی ایوبی حفظه الله
از شاگردان ارشد مرحوم آیت الله سعادت پرور هستند , استاد سعادت پرور به ایشان اجازه ی تربیت شاگرد داده اند. ایشان از اساتید اخلاق و از تنظیم کنندگان تفسیر تسنیم و تفسیر موضوعی قران کریم اثر ایت الله جوادی املی میباشند.
نفرات برتر