معارف فاطمی

معرفت، رضا، تسمیه، شکر

توضیحات
این جلسه به تفصیل مراتب چهارگانه‌ای می‌پردازد که حضرت زهرا(س) برای آداب مائده بیان کرده‌اند: معرفت، رضا، تسمیه و شکر. استاد توضیح می‌دهد که معرفت نسبت به نعمت‌ها شرط اولیه است؛ سپس مقام رضا می‌آید که به معنای پذیرش و خشنودی از عطای الهی است. در ادامه اهمیت گفتن «بسم‌الله» و توجه به رحمت خدا در آغاز کار توضیح داده می‌شود و در نهایت مقام شکر به‌عنوان نتیجه طبیعی معرفت و رضا مطرح می‌گردد. مخاطب یاد می‌گیرد که این چهار مرحله تنها به غذا محدود نیست، بلکه الگویی برای تمام عرصه‌های زندگی است. هدف جلسه، آموزش سبک زندگی فاطمی بر محور شناخت، رضایت، یاد خدا و شکرگزاری است.

جایگاه زهرا در هدایت امت
(رایگان)

۱۳ : ۱۷

حیا و عبودیت در کلام زهرا (س)

۱۵ : ۱۵

دفاع زهرا (س) از ولایت علی (ع)

۱۱ : ۲۱

زن و مرد؛ ارزش حقیقی

۲۸ : ۱۷

اطاعت از امام و ولی

۵۷ : ۲۰

تبعیت زهرا (س) از ولایت

۲۸ : ۲۲

علم بی‌پایان امامان

۲۸ : ۱۵

شناخت امام در عصر غیبت

۲۷ : ۱۴

امام شناسی در عمل

۱ : ۱۷

سیره عبادی امام کاظم (ع)

۵۳ : ۱۲

علم امام و زبان‌ها

۲۴ : ۱۷

سفره معرفت و مائده

۴۳ : ۲۵

وصایای زهرا (س) و دفن شبانه

۴۶ : ۱۱

اولویت‌ها در دین و زندگی

۴۶ : ۱۱

معرفت، رضا، تسمیه، شکر

۳۲ : ۱۰

القاب زهرا (س) و بتولیت

۱ : ۱۷

عبادت خالص و مصالح الهی

۱ : ۱۷

شهادت زهرا (س) و حقیقت عاشورا

۲۴ : ۱۰

نبوت، امامت و ولایت

۴۰ : ۱۵

صحیفه فاطمه (س) و ولایت

۱۵ : ۱۸

خطبه فاطمه (س) و فدک

۰ : ۱۷

آزمون امت‌ها و نفاق

۱۵ : ۱۸

تولی و تبری عملی

۵۴ : ۱۴

دفاع از حرم اهل‌بیت

۶ : ۱۶